despre CAFE 35

Pentru două săptămâni, transform Atelier35 în CAFE35.
O serie de evenimente punctuale sunt pretextul unor întâlniri lejere în care facem lucruri simple. Pentru ca evenimentele sa fiee reușite, te rog să aduci ceea ce e DE ADUS. Pe strada Șelari mai sunt 50 de locuri de întâlniri.
CAFE35 nu trebuie privit ca un proiect simbolic; nici măcar ca o instalație sau un performance. CAFE35 se apropie cât se poate de mult de o cafenea adevărată, cu toate că unele lucruri nu funcționează întocmai. Poți veni aici și în afara evenimentelor, îți poți face un ceai sau o cafea, sau chiar îți poți aduce prânzul; poți lucra, citi, stabili o întâlnire. Cafeaua e doar cafea, băncile pe care stai sunt doar bănci. Spațiul e transformat.

Mulțumiri: Andrei (Atelier Brut), pentru realizarea precisă a mobilierului, în întregime din materiale refolosite; Dan Basu pentru selecția muzicală și prietenie.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>